EDC Mæglerne Langeland

62 51 24 11

Østergade 41
5900 Rudkøbing

Vi sætter pris på Langeland!

Velkommen til Danmarks suverænt største ejendomsmæglerkæde med mere end 240 butikker – og Langelands største og mest erfarne ejendomsmæglerfirma med 4 ejendomsmæglere, MDE & Valuarer samt en godt på vej, som alle altid er klar til at hjælpe dig

– når du har tid!

Kontakt os gerne pr. mail eller telefonisk, hvor Du træffer os alle ugens dage, året rundt! – og uden for butikkens åbningstid svarer vi på 22 16 24 11.

Besøg Langelands mest synlige boligbutik på handelstorvet i Rudkøbing, eller besøg os på www.edc.dk/Langeland, der er ejendomsbranchens suverænt mest besøgte hjemmeside! Vi tror med stolthed, det bl.a. er derfor, EDC har Danmarks største køberkartotek med over 140.000 køberønsker. Synlighed på internettet er altafgørende for et godt resultat, når du skal sælge eller købe bolig.

Som sælger kan du få udstillet din bolig/fritidsbolig i Langelands største DøgnUdstilling på hjørnet af Ahlefeldtsgade og Østergade i Rudkøbing samt i BoligUdstillingen i Snøde, 5953 Tranekær samt i det lokale medie Øboen, der husstandsomdeles i 12.200 eksemplarer på Langeland og Tåsinge. Endvidere eksponeres i UgeAvisen Odense, der husstandsomdeles i Odense.

Vi afholder ”Åbent Hus med tilmelding” – så ved vi hvor mange der kommer og hvem de er – dette sikrer en effektiv opfølgning på besøgene!

Hos EDC Langeland ved vi, at gode resultater kommer af flid, erfaring, lokalkendskab og tilgængelighed.

På Langeland – der er 56 km lang – er du omgivet af 140 kilometer kystlinje, og uanset hvor du befinder dig i kommunen, er der højst 5,5 kilometer til vandet. Her har huspriserne ikke taget himmelflugt – du får meget bolig for dine penge – også når du gerne vil have en beliggenhed med udsigt til vandet! – Der er med andre ord flere penge til livet!!

Kom godt videre! – du er altid velkommen hos EDC Langeland!!