Nybolig

62 51 37 10

Østergade 33
5900 Rudkøbing

En bolighandel kan ikke gøres om!

– Vælg ejendomsmægler ud fra det

At købe eller sælge fast ejendom hører for de fleste mennesker til en af de vigtigste økonomiske beslutninger, der træffes gennem livet. Det er derfor af stor betydning, at du har tillid til ejendomsmægleren og oplever en tryghed gennem hele salgsforløbet. En tryghed der bygger på ekspertise, erfaring og kvalitet.

Vores speciale er salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, nedlagte landbrug, andelsboliger og landbrugsejendomme på Langeland, Ærø og Strynø. Derudover tilbyder vi via vores erhvervsafdeling i Svendborg, salg af mindre og større erhvervsejendomme.

Nybolig Langeland er en filial af Nybolig Domicil i Svendborg, der blev etableret i 1988. Nybolig Langeland ejet af de 3 statsaut. ejendomsmæglere Morten Albertsen, Uffe Jeppesen og Lars Lyster.

Vores forretning er placeret med den bedste placering midt i den mest befærdede del af Rudkøbing Centrum. Specielt har vi ved vores placering lagt vægt på, at få Langelands bedste udstillingsfaciliteter, hvor køber i ro og mag kan se alle de ejendomme, vi har til salg. Desuden er forretningen beliggende således, at der er gratis parkering lige foran døren.

Nybolig Langeland har et effektivt køberkartotek, som vi bruger mange ressourcer på at udbygge og vedligeholde.