Danbolig

62 51 51 56

Ørstedsgade 6A
5900 Rudkøbing

Danbolig Langeland er dit lokale mæglerteam som består af Johnny, Gitte, Michael, Oliwer og Mikkel. Vi formidler salg og køb af villaer, andelsboliger, nedlagte landbrug og sommerhuse på Langeland og Strynø.

Vi har flere års erfaring med boligmarkedet på Langeland og da de fleste af teamet er opvokset og bosiddende på Langeland, kender vi området godt.

Hos danbolig Langeland lægger vi stor vægt på tillid, troværdighed og engagement idet det er en stor beslutning at købe eller sælge ejendom. Vi kan vores kram og vi gør os altid umage. Mange kunder kommer til os på anbefaling fra venner og bekendte, og det sætter vi en ære i.

Vi støtter og engagerer os i det lokale foreningsliv og de lokale ildsjæle. Vi støtter de lokale sportsforeninger, gode arrangementer og initiativer som er med til at fremme hele øen, hvilket også betyder, at vi er meget synlige i lokalområderne.

Udover salg af alle typer ejendomme, tilbyder vi ligeledes køberrådgivning som også er en af vores kernekompetencer. Med os er du godt stillet og kan derfor være helt tryg når du skal købe bolig.

Vi garanterer høj faglig standard samt ærlighed så du ved hvad du går ind til.

Markedsføring af boligerne er det vigtigste, derfor har vi de nyeste produkter inden for online markedsføring. Boligerne bliver præsenteret med den bedste billedkvalitet, der er på markedet via vores fotosystem ESOFT som også leverer billedvideoer til de sociale medier som Facebook mv. Derudover markedsføres boligerne på boligsider, den lokale avis, udstilling i den lokale Nordea filial og i vores butik som ligger i hjertet af Rudkøbing, hvor der altid er parkeringsmuligheder.

Kontakt os allerede i dag, eller kig forbi butikken til en snak – vi glæder os til at hjælpe dit boligsalg eller køb på vej.