Gine

Velkommen til Gine Rudkøbings side!

Gine er en modeforretning som har eksisteret i mere end 42 år i hjertet af Rudkøbing. Vi går meget op i høj service og god kvalitet til overkommelige priser.

Vi har specialiseret os i Bestseller mærker som: Only, Vero Moda, Vila og Pieces. Det gør vi netop, fordi vi mener at de er skarpe og dygtige til at fortolke tendenserne fra catwalken til almindelige forbruger. Udover Bestseller har vi også mærket SistersPoint.

Vores indkøb afspejler sig meget i at der skal være noget til alle og dermed sagt har vi stort udvalg af tøj, sko og accessoires, til overkommelige priser.

Da vores målgruppe er piger/damer 12+, med størrelserne XXS-XXL gør vi os umage i at skabe en butik som kan rumme alle vores kunder og samtidigt være med på BEATET.

Derfor har vi siden marts 2018 også forhandlet mærket Only Carmakoma, som er et mærke der henvender sig til piger med former. Størrelserne går fra 44 – 54. Priserne er lige så overkommelig som i de andre Bestseller mærker.

Vi får løbende nye varer i butikken, således at du altid kan finde nyheder i din Gine butik.

I Gine ønsker vi at tilfredsstille vores kunder, og give dem en ekstraordinær god service, og følelsen af at man kan komme ind til os for at blive hjulpet og rådgivet. Vi er altid ærlige og gør vores yderste for at give dig en god oplevelse.

Vi ses i Gine!

Hilsen Gine-pigerne J

Åbningstider:
Man – Fre: 10.00 – 17.30
Lør: 9.30 – 13.00

Østergade 9, 5900 Rudkøbing

Telefon: 62 51 12 28