Novasol A/S Rudkøbing

39 14 30 26

Østergade 63
5900 Rudkøbing

 

Hvorfor vælge NOVASOL?

  • 50.000 ferieboliger i 28 lande
  • Feriehusudlejning siden 1968
  • Servicekontorer i hele Europa
  • Ingen bookinggebyrer

 Hvem er vi?

Det hele begyndte d. 28. december 1968 – og den nystartede virksomheds første produkt var hytteferie i Norge.

Fra et regulært one-man-show i et kælderlokale på Nørrebro har det daværende Nordisk Ferie udviklet sig til det nuværende NOVASOL – Europas største virksomhed indenfor sommerhusudlejning. Forskellen mellem dengang og i dag er stor – og alligevel er de væsentligste af NOVASOL’s principper og holdninger fortsat de samme.

I dag er NOVASOL en international koncern med datterselskaber i en lang række lande, adskillige servicekontorer på populære feriedestinationer samt flere hundrede dygtige og engagerede medarbejdere.

Vores målsætning

Vi satser meget på at give vores medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser, idet vi samtidig stiller store krav og forventninger – derved fremmer vi den service overfor vores kunder, som vi lægger så stor vægt på. Og endelig baserer vi vores forretningskoncept på at holde fast i vores kunder – uanset om vi taler om ejere eller lejere af sommerhuse.

Det sker bedst gennem troværdighed og ved hårdt og målrettet arbejde efter princippet “det vi lover, det holder vi – og helst lidt mere”.

Jeg håber, vores internetpræsentation af NOVASOL vil give dig en god opfattelse af vores virksomhed, og skulle du have lyst til at afprøve vores kvalitet, service og troværdighed – som ejer eller lejer af et sommerhus – er du hjertelig velkommen.

www.novasol.dk og www.dansommer.dk