Punkt1 / Expert

62 51 12 00

Østergade 55
5900 Rudkøbing

 
 

Vi har fingeren på pulsen og et hjerte for elektronik

Hos Expert Rudkøbing er vi begejstrede for elektronik, og det kan du se på vores store udvalg. For alle produkter gælder det, at vi har fokus på god rådgivning. Derfor kan du godt forvente lidt mere hos os, og føle dig sikker på, at du får det rigtige med hjem.

Stort udvalg af Bose, Toshiba og pc’er Vores butik tæller tre kompetente medarbejdere med den nyeste viden bragt med hjem fra messer i Berlin og København. Hos os har vi fingeren på pulsen og ved, om du skal vælge en bærbar eller en tablet.

Butikken har et særligt udvalg af surround fra Bose, Toshiba og pc’er. Perlen i samlingen er vores 40 kvadratmeter store Bose demo-afdeling, hvor du kan opleve lyd og design i særklasse.

Vores team er altid klar til en udfordring og kan løse næsten enhver opgave. Totalløsninger, der giver dig en helstøbt oplevelse, er et af vores specialer. Vi er også eksperter i at strække os langt for at give dig den bedste service i butikken eller hjemme hos dig, hvis du har for brug en af vores Expert Extra-ydelser.

Hos Expert Rudkøbing lægger vi vægt på godt humør og faglighed. Kig ind i butikken og lad os vise dig vores udvalg af de nyeste elektronikprodukter. Facebook: http://www.facebook.com/expertrudkobing